Pre-sale is gestart!

In juni hebben we de woningen in een klantpanel getoetst: is dit wat jullie voor ogen hebben? Gelukkig is er enthousiast gereageerd op de voorstellen. We zijn nu het ontwikkeltraject aan het afronden, dus tijd voor de pre-sale.

De pre-sale wil zeggen dat we (na toewijzing) de woning van jouw voorkeur exclusief voor je reserveren. We gaan met elkaar in gesprek, en je kunt aangeven welke wensen je nog graag meegenomen wil zien in de opties of in het definitieve ontwerp. Je reserveert de woning op basis van concept plattegronden en beelden en op basis van indicatieve koopsommen. Deze pre-sale en reservering geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en woonwensen. Zodra de prijzen en definitieve stukken gereed zijn, ben je de eerste die ‘ja’ kan zeggen tegen de woning, en het koopcontract kan tekenen. Je hoeft dan dus niet meer mee te loten.

De pre-sale start op 1 juli en loopt tot 9 juli 10:00 uur. Bij meerdere belangstellenden voor één woning wordt via een automatische toewijzing toegewezen. Is de woning van jouw keuze aan je toegewezen? Dan nemen we contact met je op. Is de woning van je keuze niet aan je toegewezen? Ook dan informeren we je.

Meer informatie over de pre-sale? Klik dan hier!

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Deel deze pagina:

Contactpersonen