De zomer vakantie is begonnen: een mooi moment voor een update over dit zonnige nieuwbouwproject in Meerstad. Oftewel: waar staan we?

Waar we staan kan op twee manieren worden gelezen: de eerste is de vraag om welke locatie het precies gaat. Er zijn hier al veel vragen over geweest, en het antwoord zie je vanaf deze maand niet meer over het hoofd. Tussen de Oude Merenweg en de Hoofdweg is dit bouwbord geplaatst. Hier komt het nieuwbouwproject Thuis in de Boomgaard.

De tweede uitleg van ‘waar staan we’ heeft natuurlijk te maken met een update. Wat is de status van het project? Op dit moment vinden gesprekken tussen VanWonen, architecten en stedebouwkundigen plaats over de verkaveling (hoe ziet de wijk er straks uit) en een eerste aanzet voor de woningen. We verwachten eind september/ begin oktober zo ver te zijn dat we je kunnen laten zien hoe de indeling van de wijk er uit komt te zien en hoe de woningen er uit komen te zien. En, niet onbelangrijk, een indicatie van het prijsniveau. Dit is ook het moment dat we graag jullie mening willen horen over de woningen: is dit wat je zoekt en wat zou je eventueel nog graag anders zien? Belangstelling? Schrijf je dan in via deze website en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Deel deze pagina:

Contactpersonen