Woon jij binnenkort in de Boomgaard?

Lees hoe jij je kan inschrijven

INFORMATIE OVER DE PRE-SALE ‘THUIS IN DE BOOMGAARD’

Wonen in Thuis in de Boomgaard is wonen in een duurzame, autoluwe en groene woonwijk. Het project is gelegen aan de Hoofdweg in Meeroevers. Kleinschalig en uniek tegelijk: ruim 50 woningen. Eyecatcher worden de omgebouwde boerderij en een heuse boomgaard. Wil je riant wonen in een boerderijwoning, een eengezinswoning of liever in een luxe twee-onder-kapwoning? Of toch vrijstaand? Dit kan allemaal in Thuis in de Boomgaard in Meerstad.

Stand van zaken

We hebben de afgelopen periode nodig gehad om woningen te ontwikkelen die én passen in de stijl van de boerderij, én binnen het project passen, maar vooral ook passen binnen jullie woonwensen. We zijn erg trots op het eindresultaat. Tijdens het klantenpanel, dat we begin juni hebben gehouden, is ook enthousiast gereageerd op de plannen. Een goed moment dus om de plannen te presenteren en jullie de mogelijkheid te geven tot voorinschrijving.

Pre-sale

Vanaf 1 juli 2020 tot 9 juli 10:00 uur bieden we mogelijkheid tot voorinschrijving via deze website. Dit zullen we doen op basis van schetsplattegronden en een verkoopprijs bandbreedte. Je kunt online jouw voorkeur voor een (of meerdere) specifieke bouwnummer(s) kenbaar maken en je inschrijven. Je kunt jouw voorkeur kenbaar maken tussen 1 juli en 9 juli 10:00 uur. Het maakt niet uit of je je aan het begin van deze periode inschrijft, of aan het eind: de inschrijving sluit op 9 juli om 10:00 uur en dan gaan we toewijzen.

De pre-sale betekent dat we een woning van jouw voorkeur exclusief voor je reserveren in de ontwikkelfase. Je reserveert de woning op basis van verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve koopsommen. De pre-sale geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op je woonwensen en op financieringsmogelijkheden.

Inschrijving en toewijzing

Na de inschrijfperiode, die eindigt op 9 juli 2020 om 10:00 uur, vindt de toewijzing plaats. Mochten er voor 1 bouwnummer meerdere gegadigden zijn dan wordt er op dat moment geloot tussen de geïnteresseerden. Heb je deelgenomen aan het online klantpanel in juni jl.? Dan heb je een voorrangspositie bij de toewijzing.

Vervolgproces

Na de toewijzing nemen we contact met je op voor een gesprek over de woning. We bespreken dan jouw woonwensen en lichten het proces verder toe. Na het gesprek kunnen we de reservering vastleggen voor een periode van drie maanden. Na deze drie maanden zijn de contractstukken en de v.o.n.- en optie-prijzen bekend. Op dat moment beslis je of je de optie gaat omzetten naar een koopovereenkomst.

Tenslotte

Deze uitleg over de pre-sale eindigen we met een aantal spelregels:

  • Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving.
  • Je ontvangt na je inschrijving een bevestiging hiervan per e-mail. Heb je deze niet ontvangen? Controleer dan a.u.b. je spambox.
  • Je kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten.

Heb je op dit moment nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkoopmanagers van VanWonen, Francis van der Schoot (francis@vanwonen.com) of Marleen Ritsema (marleen@vanwonen.com).

Deel deze pagina: